Julebord på Store Ringheim

På Store Ringheim er me komne godt i gang med å laga klar maten til dei tradisjonsrike jolaborda våre frå midt i november til midt i desember.

Ei reise i bobler med Henning Dolve

6. oktober er det klart for ei «reise i bobler» her på Store Ringheim. Reiseførar er Henning Dolve, ein matglad mann frå Voss, no buande i Trondheim, som har stor interesse for og grundige kunnskapar om vin og mat i ulike kombinasjonar

Mat og Vinkurs med Henning Dolve

Henning Dolve, gamal Vossing med uendelege kunnskapar om mat og vin kjem og køyrer ein smakeverkstad der ulike vintypar vert matcha med ulike smakar som søtt, salt, bittert, surt og umami.

9 nye rom er straks ferdige

12.02. opnar me opp 9 nye rom på Store Ringheim og aukar med det kapasiteten med 150%. Me har teke i bruk det gamle redskapshuset og omforma det..