Sommermeny 2016

Me følgjer opp og har laga ein skikkeleg god sommarmeny der me brukar det beste me kan finna på Vestlandet og Voss, mellom anna er alt kjøt frå Voss Gardsslakteri på Selheim.

17. mai på Store Ringheim

Då er det godt å koma til ein roleg stad og eta god mat med gode vener eller kanskje berre åleine i fred og ro, i tråd med dette har me komponert ein skikkeleg god og Norsk meny berre for denne kvelden

Fenalår – Spekekjøt

Årets fenalår eller spekjekjøtlær som me seier her, vart nett ferdig speka – ei veke før me venta grunna ein fin vinter med nett passeleg med frost.

Vossakvelden med pinnekjøtt skjærtorsdag 2016

I år var det ein ny vri på Pinnakjøtkvelden vår på skjærtorsdag. Sjølvaste Willy Roger frå Vossakjøt stilte opp og hadde ølsmaking av øl frå Handverksbryggeriet Vossabrygg og smaking av god spekemat frå Vossakjøt før me sette oss til bords.