Matprofil

  • Me likar å laga mat av gode og ferske råvarer som me hentar mest mogeleg lokalt frå flinke produsentar som leverer god kvalitet.
  • Me likar å gå i skog og fjell og sanka inn urter,sopp og bær som me brukar i maten vår
  • Me likar å ha god kontroll på det me lagar så me lagar alt frå grunnen, dette gjer at me veit alt om kva som er i maten vår og me vert svært fleksible.
  • Me lagar sjeldan lokale spesialitetar men me kan om de ynskjer det, me lagar helst god mat av lokale råvarer.

Kort sagt så likar me å laga mat til deg.

Lokale produsentar

  • Voss Gardsslakteri leverer lam, okse og gris
  • Tveite Gard leverer 2 årslagra skinke og egg
  • Smalahovetunet leverer smalahove
  • Skåramat leverer Skårakorv og røykte spesialitetar
  • Lise Nilsen leverer urter og sopp
  • Hardanger Saft og Siderfabrikk leverer eplemost, sider, eplelikør og Eplebrennevin
  • Jarl Håkon Gjerde leverer frukt og grønsaker
  • Store Ringheim lagar/samlar sjølv pinnakjøt, rudlepølsa, bacon, røykjekjøt, div pølser, jordbær, urter, skogsbær, sopp, diverse sirupar og ei rad andre produkt

Kontakt oss

Tlf: (+47) 954 06 135
booking@storeringheim.no