Menyane våre utover 2016 vil spegla råvaretilgangen og kortid dei ulike råvarene har best kvalitet. No på hausten dreier det seg om rotgrønsaker, vilt, Vossalam og litt and.

Menyar 2016

Forrettar

Eple –raudbetesalat med kvit geitost (mjølk, nøtter)

Kveitecarpaccio med raudbetejulienn og pasjonsfruktkuli  (Fisk)

Speka hjort med sylta skogssopp og graskarfløytesaus (mjølk)

Graskarsuppe toppa med grava aure og graskarfrø (Mjølk)

Dagens suppe  (kan innehalda mjølk, selleri – spør kelner)

Hovudrettar

Vilt med pastinakkpure, sauterte grønsaker og skogssoppsaus (mjølk)

Ovnssteikt Vossalamb med byggryn, grønsaker og krekling au jus  (gluten)

Andebryst med mangorisotto, grønsaker og blåbærsaus

Kveitefilet med søtpotetpure, grønsaker og krema tytebærsaus (mjølk, fisk)

Dagens fisk  (kan innehalda mjølk, soya – spør kelner)

Dessertar

Sjokoladefondant med heimalaga jordbæris og mango-sitronsaus  (gluten, mjølk, egg)

Blåbærmousse med jordbærsaus (mjølk)

Is møter sorbet med bærsalsa (egg, mjølk)

Tytebærostekaka med appelsinsorbet (mjølk, egg, gluten)

Norsk Ostatallerken (mjølk) 

                                                                                                                                             

2 rettar Kr 415

3 rettar kr 515

4 rettar kr 615

Kontakt oss

Tlf: (+47) 954 06 135
booking@storeringheim.no