Cognacforedrag og smaking – Bache Gabrielsen

Hels på Herve Bache Gabrielsen, eigar av Bache Gabrielsen og Dupuy, og smak på 5 utvalde cognacar frå midt på treet og opp av produktutvalet deira, og høyr soga om familien og verksemda.

Jolabord / Julebord på Store Ringheim

Me vil at eit jolabord på Store Ringheim skal vera ein fin kveld i saman med arbeidskameratar, vener eller familie, fylt med god, heimalaga mat, gode samtalar og ein kjekk fest utover natta.
Velkomne til oss:)

Jolabord – Julebord 2015

Det er tid for å tenkja på jolaavslutting og jolabord, me har tenkt på det lenge og har tenkt å vidareføra jolabordopplegget frå tidlegare år men med ei viktig endring – i år har me fire rettar jolamiddag i staden for tre rettar jolamiddag.

Høgdepunkt hausten 2015

Å huka seg innom døra og sessa seg til bords for å njota god mat av overfloda om hausten er eit av høgdepunkta med denne litt mørke årstida. Og me fyrer sjølvsagt i peisen

Selskap på Store Ringheim

Når me steller i stand til selskap på Store Ringheim er det med same kjærleik og flid som om me steller i stand til næraste familie og vener.

Pinnakjøtdagen Skjærtorsdag

Fekk ikkje du smaka pinnakjøtet vårt før jol…ta det berre med ro, me har årets restaparty på Skjærtorsdag der me kvittar oss med resten av pinnakjøtet etter jolabordsesongen. Nett lika godt men til ein mykje betre pris