Haustmeny 2018

Kokken vår har sett saman ein spanande meny, med gode lokale råvarer. Mykje godt og ureist frå Finne Gard, Dugstad Gard, Selheim Gardslakteri og Gjerdåker. Velkommen innom for ei smaksoppleving!

Jolabord!

Velkommen til eit stressfritt jolabord der me serverer deg 4 rettars jolamiddag! Du får ei servering med godt heimalaga pinnakjøt, og ei med sprøsteikt svinaribba. Aperitif før middag og kaffi etterpå. Deretter vert det levande musikk utover kvelden og natta. Prisar: Jolabord: 690,- pr person Jolabord m overnatting 1690,- pr person

Pinnakjøtgilde 2018

Det tradisjonelle pinnakjøtgildet vårt vert i år som ellers på Skjærtorsdag, 29.mars kl 18:00. Me sikra oss i fjor haust slik at me lagde rikeleg med pinnakjøt, so me har meir enn nok att til eit skikkeleg etegilde.

Winemakers dinner med Masi frå Veneto

Fredag 16.03. kjem det storfint besøk på Store Ringheim då sjølvaste Masi Agricola frå Veneto, kjend for nyydelege ripasso og amaronevinar, kjem og presenterer eit utvalg av vinane deira i samspel med god mat frå Store Ringheim.

Vintermeny 2018

Vinter meny Aperitiff 1 glas med Vossaspumata, Prosecco eller sprudlande Sider Forrett Lauksuppe med krutongar og ostelok (Mjølk, Selleri, kvete) Carpaccio av Vestlandsk Fjordfe, marinert bete, blå potetchips og rista parmesan (Mjølk) Posjert laks med grøn ertepure og sennepsdressing (Fisk, mjølk) Rosmarin og balsamikoglasert graskar frå Dugstad Dagens suppe (Spør servitør om allergen) Hovedrett Andebryst… Read more »