Cognacforedrag og smaking – Bache Gabrielsen

Hels på Herve Bache Gabrielsen, eigar av Bache Gabrielsen og Dupuy, og smak på 5 utvalde cognacar frå midt på treet og opp av produktutvalet deira, og høyr soga om familien og verksemda.

Haustmenyen 2015

Me har laga ein god haustmeny med det beste av råvarer Voss og Noreg kan tilby – me har sjølvsagt lam frå Voss

Jolabord / Julebord på Store Ringheim

Me vil at eit jolabord på Store Ringheim skal vera ein fin kveld i saman med arbeidskameratar, vener eller familie, fylt med god, heimalaga mat, gode samtalar og ein kjekk fest utover natta.
Velkomne til oss:)

Jolabord – Julebord 2015

Det er tid for å tenkja på jolaavslutting og jolabord, me har tenkt på det lenge og har tenkt å vidareføra jolabordopplegget frå tidlegare år men med ei viktig endring – i år har me fire rettar jolamiddag i staden for tre rettar jolamiddag.

Høgdepunkt hausten 2015

Å huka seg innom døra og sessa seg til bords for å njota god mat av overfloda om hausten er eit av høgdepunkta med denne litt mørke årstida. Og me fyrer sjølvsagt i peisen

Opningstider hausten 2015

Om våren var sein, og sommaren var sein så er hausten punktleg og på plass no, vinden ruskar om nøvene og regnet velsignar oss litt kvar dag.