Summer menu 2018

The menu reflects the range of fantastic raw material available in Voss and Western Norway in the summer. Locally sourced meat, berries and herbs from the forests, fish from the North Sea and local mountain trout.

Activities

Different activities and packages were there are both dinner and an activity in your stay with us.

Pinnakjøtgilde 2018

Det tradisjonelle pinnakjøtgildet vårt vert i år som ellers på Skjærtorsdag, 29.mars kl 18:00. Me sikra oss i fjor haust slik at me lagde rikeleg med pinnakjøt, so me har meir enn nok att til eit skikkeleg etegilde.

Winemakers dinner med Masi frå Veneto

Fredag 16.03. kjem det storfint besøk på Store Ringheim då sjølvaste Masi Agricola frå Veneto, kjend for nyydelege ripasso og amaronevinar, kjem og presenterer eit utvalg av vinane deira i samspel med god mat frå Store Ringheim.

Vintermeny 2018

Vinter meny Aperitiff 1 glas med Vossaspumata, Prosecco eller sprudlande Sider Forrett Lauksuppe med krutongar og ostelok (Mjølk, Selleri, kvete) Carpaccio av Vestlandsk Fjordfe, marinert bete, blå potetchips og rista parmesan (Mjølk) Posjert laks med grøn ertepure og sennepsdressing (Fisk, mjølk) Rosmarin og balsamikoglasert graskar frå Dugstad Dagens suppe (Spør servitør om allergen) Hovedrett Andebryst… Read more »