Restaurant

Winemakers dinner med Francois Lurton

21. June 2016

For alle dykk som set pris på god mat og drikka, hugs å set av 8nde oktober, for då vert det ein skikkeleg mat og vinkveld på Store Ringheim.

Les meir

Booking.com reviews

5. May 2016

We could never run a place like this if it were`nt for the dedicated people in the kitchen, cleaning the rooms and doing the service to people, thank you so much for being you – and the great job you do:)

Les meir

Fenalår – Spekekjøt

24. April 2016

Årets fenalår eller spekjekjøtlær som me seier her, vart nett ferdig speka – ei veke før me venta grunna ein fin vinter med nett passeleg med frost.

Les meir

Vossakvelden med pinnekjøtt skjærtorsdag 2016

27. March 2016

I år var det ein ny vri på Pinnakjøtkvelden vår på skjærtorsdag. Sjølvaste Willy Roger frå Vossakjøt stilte opp og hadde ølsmaking av øl frå Handverksbryggeriet Vossabrygg og smaking av god spekemat frå Vossakjøt før me sette oss til bords.

Les meir

Hardanger mountain trout “grava” with Apal brandy

25. March 2016

“Graving” is an ancient Nordic method to conservate food like smokong and salting, “Graving” involves marinating the meat or fish with a mix of salt, sugar, herbs and spices with the purpose of getting a tasty and durable product.

Les meir

Slik lagar me tolmodig speka hjortepølse

22. March 2016

Mat laga frå botnen er ikkje nokon quick fix om det skal verta bra og å laga god spekemat er ein lang prossess.

Les meir