Første helg med open restaurant / pub

No sit me litt utslegne etter ein hard byggeinnspurt og ein fin opningskveld. Me hadde ope på laurdag og sundag for folk flest men sidan me ikkje hadde annonsert noko anna enn på Facebook kom det nett passeleg med folk. Me vel å sjå på oss sjølve som «sjarmerande» uerfarne no i byrjinga men me treng nok ei bratt lærekurve i tida framover.
Me serverte småmat som smørbrød av dansk type på rugbrød med pålegg av råvarer frå nærleiken – sjå bileta på tidlegare innlegg, og ein tapastallerk med ulike smakebitar, gaspacho suppe, dippar, marinert oliven og brød med olivenolje. Sjølv om ikkje Geir Helge var på kjøkenet kom me vel i frå maten. Klart det hadde vore kjekkare å hatt ein større meny men den kjem med det første – me treng berre litt tid til å summa oss.

Me sleit nok litt meir med betalingsfunksjonen, me hadde sjølvsagt ikkje prioritert å øva oss med kassaapparatet så der var det litt klabb og babb – me produserte kanskje litt «moro» for talknusaren vår. Me hadde heller ikkje fått inn betalingsterminal så me brukte ei løysing med å tilby å senda faktura. Det er langt frå optimalt for gjestene men terminalen er låva på plass før komande helg så då vert det betre.

I kveld skal me setja saman ein ny meny av småmat for komande helg. Gode smakar skal det verta 🙂
Den kjem til å verta lagd ut på Facebook i god tid før me har ope, «lik» profilen vår så vert de automatisk oppdaterte.
Velkomne innom!

Posta i