26.10.22: Sjømathelga er diverre avlyst pga lite oppslutnad. Me prøver på ny til vinteren ei gong, i løpet av februar eller mars.
I samarbeide med kokken Arthur frå Sjel & Gane i Eidfjord, og Domstein Sjømat, INVITERER me til ei helg med SJØMAT på menyen i Restaurant Flor’n!
Fredag 28. og laurdag 29. oktober, frå kl. 17.00 – 23.00. Kjøkenet stengjer for servering kl.21.
No på denne tida er kvaliteten på fisk & sjømat på sitt beste. Drøym om sommar, sol og svaberg med ferske reker – og nyt god sjømat i Restaurant Flor’n med fyr i peisen og god stemning!
Me har sett saman ein SMAKSMENY som inneheld det beste av sesongens fisk & skaldyr for denne helga:
- Krema sjøkrepssupan
- Nylaga røykjelaks av Villaks frå Namsen, med posjerte egg
- Steikte ferske giga kamskjel med blomkålkrem
- Ovnsbakt kveita med eplasos av eple frå Voss
- Myrk sjokolademousse & solbær
I tillegg kjem da litt småputl på bordet mellom rettane, bl.a østers.
- Kr. 890,- pr.person for full smaksmeny med 5 rettar
- Kr. 690,- pr.person for 3 rettars meny
Det vert sjølvsagt mogleg å få «vanleg» haustmeny med kjøt og anna godt desse kveldane om du ikkje er så glad i sjømat.
Med hjelp frå Moestue set me i hop ei god vinpakka som høver til maten.
Ynskjer du ein kveld eller ei helg utanom det vanlege med både sjømat i restauranten & overnatting, så gjev me 10% rabatt på rommet den natta. Kontakt oss på e-post for bestilling.


