Då er menyen for sommaren 2015 på plass, dvs frå fredag av.

Me har lagt oss skikkeleg i selen og kjøkensjef Joao Pires frå Portugal har laga ein god meny med mange rettar de berre finn her, også nokon med inspirasjon frå det Portugisiske kjøkenet.

Alt er sjølvsagt laga frå botnen og me har funne råvarene så nær som mogeleg t.d. lam og okse frå Selheim, Voss Gardsslakteri. Ramslauk frå Granvin, strutsevenger frå Voss, litt diverse småting i salatane frå bakkane utanføre her, aure frå Hardanger Fjellfisk og god fisk fanga i havet utanføre «Costa del oro» (Vestlandet) frå Domstein.

Vil de ha ei fin og mettande oppleving hjå oss er det berre å ringja og tinga (95406135)

Forrettar
 
Fargerik melon med skinke frå Tveite Gard                                                                                        Kr 125
Akevittgrava laks med karvebrød, dressing og salat                                                                         Kr 125 Gluten
Dagens suppe                                                                                                                                              Kr 105 Mjølk
Hovudrettar
 
Bacalau kledd i ramslaukbrød, olivenolje, knepte poter og frest spinat                                        Kr 285 Gluten, fisk
Fjellaurerudl med selleripure, smørpoter og asparges                                                                      Kr 275 Gluten, mjølk. fisk
Dagens fisk                                                                                                                                                  Kr 265 Fisk
Kvitvinbraisert Vossalam med honningglaserte rotgrønsaker, raudvinssaus og poteter          Kr 315
Mogna oksefilet frå Selheim, råsteikte poter, blomkål, gulrot og tartarsaus                                Kr 315 Mjølk
Portugalinspirert svinefilet med julienne, potepai, eplapure og appelsinsaus                             Kr 295 eple, appelsin
Portugisisk kjuklingkorvrulett med regnbogegrønsaker                                                                  Kr 255 Gluten
Dessertar
 
Creme brulee                                                                                                                                               Kr 110 Egg
Sjokoladefondant med sorbet frå Alm Gard                                                                                         Kr 120 Gluten
Ostatallerken                                                                                                                                              Kr 115 Mjølk
Appelsinmousse                                                                                                                                        Kr 105 Egg, mjølk
Tilbod
 
   Trerettarmeny                                                                                                                                         Kr 450               
 Firerettarmeny                                                                                                                                          Kr 500

Kontakt oss

Tlf: (+47) 954 06 135
booking@storeringheim.no