Vinter meny

Aperitiff

1 glas med Vossaspumata, Prosecco eller sprudlande Sider

Forrett

Lauksuppe med krutongar og ostelok (Mjølk, Selleri, kvete)

Carpaccio av Vestlandsk Fjordfe, marinert bete, blå potetchips og rista parmesan (Mjølk)

Posjert laks med grøn ertepure og sennepsdressing (Fisk, mjølk)

Rosmarin og balsamikoglasert graskar frå Dugstad

Dagens suppe (Spør servitør om allergen)

Hovedrett

Andebryst med tørka frukt bulgur, grønnsaker og jordbærsaus (kveite gluten)

Beuf Borgogne i leirpotta med amadinepoter (kveite gluten)

Lambafilet av Vossalamb med grønsaker, bulgur og kreklingsaus (Selleri, mjølk, kveite)

Vilt frå skogen med grønsaker, jordskokkpure og soppsaus. (Mjølk, selleri)

Steikt Steinbit med risnudlar, grønsaker og graskarsaus (mjølk, fisk)

Dagens fisk (Spør servitør om allergen)

Dessert

Jordbær creme brulèe med friske bær (mjølk)

Gateau Marcel med jordbærkuli, sitronsorbet og bær (Mjølk, gluten, kveite)

Limeostekake med bringebærsaus og kokossorbet  (Mjølk, gluten, kveite)

Heimalaga sjokoladeis med karamellsaus og bærsalsa (Mjølk)

Ostatallerken  (Mjølk, Valneter, kveite)

Aperitif kr 88,- pr glas

2 rettar                kr 425,-

3 rettar                kr 525,-

4 rettar                kr 625,-

5 rettar                kr 700

Alt kjøt er enten frå Voss Gardsslakteri og lokale bønder eller lokale jegrar, Isen vår er heimalaga, jordbær kjem frå åkeren vår, urter hentar me i urtehagen

Kontakt oss

Tlf: (+47) 954 06 135
booking@storeringheim.no