Menyane våre utover året vil spegla råvaretilgangen og kortid dei ulike råvarene har best kvalitet. No på hausten dreier det seg om rotgrønsaker, vilt, Vossalam og litt and.

 

Hausten 2017

APERITIFF

1 glas med Vossaspumata, Prosecco eller sprudlande Sider

FORRETT

Lauksuppe med krutongar og ostelok (Mjølk, Selleri, kvete)

Carpaccio av Vestlandsk Fjordfe, marinert bete, blå potetchips og rista parmesan (Mjølk)

Posjert laks med grøn ertepure og sennepsdressing  (Fisk, mjølk)

Rosmarin og balsamikoglasert graskar frå Dugstad

Dagens suppe (Spør servitør om allergen)

HOVEDRETT

Svin med piggsopp frå Vossaskogane, grønsaker og poter servert i leirkar. (selleri)

Grilla Vestlandsk Fjordfe med grønsaker, urtepoteter og demi glace. (selleri, kvete gluten, mjølk)

Lambafilet av Vossalamb med grønsaker, bulgur og kreklingsaus (Selleri, mjølk, kveite)

Vilt frå skogen med grønsaker, jordskokkpure og soppsaus. (Mjølk, selleri)

Steikt Steinbit med risnudlar, grønsaker og graskarsaus (mjølk, fisk)

Dagens fisk (Spør servitør om allergen)

DESSERT

Bringebærmoussemed appelsinkuli og bær (Mjølk)

Gateau Marcel med jordbærkuli, sitronsorbet og bær (Mjølk, gluten, kveite)

Limeostekake med bringebærsaus og kokossorbet  (Mjølk, gluten, kveite)

Heimalaga sjokoladeis med karamellsaus og bærsalsa (Mjølk)

Ostatallerken  (Mjølk, Valneter, kveite)

PRISAR

Aperitif kr 88,- pr glas

2 rettar                               kr 425,-

3 rettar                               kr 525,-

4 rettar                               kr 625,-

5 rettar                               kr 700

Alt kjøt er enten frå Voss Gardsslakteri og lokale bønder eller lokale jegrar, Isen vår er heimalaga, jordbær kjem frå åkeren vår, urter hentar me i urtehagen

Kontakt oss

Tlf: (+47) 954 06 135
booking@storeringheim.no