Menyane våre utover året vil spegla råvaretilgangen og kortid dei ulike råvarene har best kvalitet. 

Vinter meny

Aperitiff

1 glas med Vossaspumata, Prosecco eller sprudlande Sider

Forrett

Krema fiskesuppe (Mjølk, Selleri)

Røykt og grilla lambafilet med savoykål, geitost og valnøtter (valnøtt)

Pasjonsfruktmarinert kveite med aspargesbønner og bringebærsaus (Fisk, mjølk)

Auberginrullar med valnøtt (valnøtt)

Dagens suppe (Spør servitør om allergen)

Hovedrett

Andebryst med tørka frukt bulgur, grønnsaker og jordbærsaus (kveite gluten)

Beuf Borgogne i leirpotta med amadinepoter (kveite gluten)

Lambafilet av Vossalamb med grønsaker, bulgur og kreklingsaus (Selleri, mjølk, kveite)

Ovnsbaka skreifilet med geitost- soltørka tomathatt, grønsaker, linser og dillsaus (Fisk, mjølk)

Dagens fisk (Spør servitør om allergen)

Dessert

Jordbær creme brulèe med friske bær (mjølk)

Sjokoladefondant med jordbærskum og epleiskrem (Mjølk, gluten, kveite)

NY-style ostekake med bærsalsa og irish coffe iskrem (Mjølk, kveit,e gluten)

Multeiskrem med bringebærskum og myntegelè (Milk)

Ostatallerken (Mjølk, Valneter, kveite)

Aperitif kr 88,- pr glas

2 rettar                kr 425,-

3 rettar                kr 525,-

4 rettar                kr 625,-

5 rettar                kr 700

Alt kjøt er enten frå Voss Gardsslakteri og lokale bønder eller lokale jegrar, Isen vår er heimalaga, jordbær kjem frå åkeren vår, urter hentar me i urtehagen

Kontakt oss

Tlf: (+47) 954 06 135
booking@storeringheim.no