Selskapsmeny 2019

MENY 1

Ringheimsrøykt laks, sylta sopp, eggeplommekrem og urtesalat

Grilla lambalår, urter og honningbaka grønsaker, grønpaprikasaus og grilla pota.

Mandelpannacotta, skogsbærkompott og kvit sjokolademousse

MENY 2

Organisk emmer korn ala risotto med sopp frå Vossa skogane og røykt ost frå Voss.

Dampa kveite med posjert fenikkel og fenikkelsalat med kvitvinsmørsaus og potestappa

Ovnsbakte smuldrepai med Ringheimsjordbær, yougurtsorbet og kondensert melk

MENY 3

Grilla blomkålsuppe med hasselnøtt og ovnsbaka torsk

Indrefilet frå lokal gris, bacon, pastinakk pure, ølsaus og rista pote

Organisk Tjukkmjølkpudding med trollkrem

MENY 4

Sylta kamskjell med ovnsbaka sellerirot, eple og valnøt

Grilla lokal hjort, raudbete, pak choy kål, raudvinsaus og potetmos

Mørk sjokolade fondant, heimelaga vaniljeis og ringheimsjordbær

Andre kombinasjonar let seg og gjera ?

Selskapsmenyen vår tek omsyn til at ikkje alle likar rosasteikt kjøt eller gjennomsteikt filet. Me brukar i staden andre deler av dyra og braiserer dei i 4-5 timar i kvitvin eller raudvin, dugeleg gjennomsteikt og dugeleg smaksrikt og møyrt:) Alt kjøt er lokalt og kjem frå Voss Gardsslakteri på Selheim.

Ta kontakt for å høyra kva som er i sesong og kva kjøt me har tilgjengeleg.

Prisar for mat og selskap i eige rom:

3 rettar kr 575,-

4 rettar kr 675,-

5 rettar og oppover kr 70 pr ekstra rett.

Born under tre år fritt og born mellom tre og tolv halv pris.

Om de ynskjer medbrakt kake vert det 90 kr ,- ekstra i service med oppdekking og servering.

Prisane inkluderer alt; eige rom, oppdekking til selskap, servering, rydding etc – ein pris – oversiktleg og greitt.

Kontakt oss

Tlf: (+47) 954 06 135
booking@storeringheim.no