MENY 1

Ringheimsrøykt laks, sylta sopp, eggeplommekrem og urtesalat

Grilla lam, urter og honningbaka grønsaker, peppersaus og grilla pota.

Mandelpannacotta, skogsbærkompott og kvit sjokolademousse

MENY 2

Dumplings med sopp frå Vossaskogane

Dampa kveite med nepe, epler, kvitvinsmørsaus og potestappa

Creme Brulee med bær

MENY 3

Grilla blomkålsuppe med hasselnøtt og ovnsbaka torsk

Ytrefilet frå lokal gris, bacon, pastinakk pure, kål, ølsaus og potestappa

Organisk Tjukkmjølkpudding med Ringheimsbær

MENY 4

Sylta kamskjell med ovnsbaka sellerirot, eple og valnøt

Grilla lokal hjort eller elg, gresskarpure, raudvinsos og rotgrønsaker

Mørk sjokolade fondant, heimelaga vaniljeis og Ringheimsjordbær

*to rettars vert hovudrett og dessert (gjeld og lunsj)

Selskapsmenyen vår tek omsyn til at ikkje alle likar rosasteikt kjøt eller gjennomsteikt filet. Me brukar i staden andre deler av dyra og braiserer dei i 4-5 timar i kvitvin eller raudvin, dugeleg gjennomsteikt og dugeleg smaksrikt og møyrt:) Alt kjøt er lokalt og kjem frå Voss Gardsslakteri på Selheim.

Ta kontakt for å høyra kva som er i sesong og kva kjøt me har tilgjengeleg.

Prisar for mat og selskap i eige rom:

3 rettar kr 595,-

4 rettar kr 680,-

5 rettar og oppover kr 70 pr ekstra rett.

Born under tre år fritt og born mellom tre og tolv halv pris.

Om de ynskjer medbrakt kake vert det 90 kr ,- ekstra i service med oppdekking og servering.

Prisane inkluderer alt; eige rom, oppdekking til selskap, servering, rydding etc – ein pris – oversiktleg og greitt.

Kontakt oss

Tlf: (+47) 954 06 135
booking@storeringheim.no