Julebord på Store Ringheim
På Store Ringheim er me komne godt i gang med å laga klar maten til dei tradisjonsrike jolaborda våre frå midt i november til midt i desember.
Julebord, juleselskap eller juleavslutning
Når nettene blir lange og kulda setter inn.. som det så treffande vert sunge i musevisa til Prøysen, då er tida komen for førejolskos og kjekke stunder med familie, kolleger eller vener
Winemakers dinner med Francois Lurton
For alle dykk som set pris på god mat og drikka, hugs å set av 8nde oktober, for då vert det ein skikkeleg mat og vinkveld på Store Ringheim.
Vossakvelden med pinnekjøtt skjærtorsdag 2016
I år var det ein ny vri på Pinnakjøtkvelden vår på skjærtorsdag. Sjølvaste Willy Roger frå Vossakjøt stilte opp og hadde ølsmaking av øl frå Handverksbryggeriet Vossabrygg og smaking av god spekemat frå Vossakjøt før me sette oss til bords.
Nye Utstillingar i Galleriet
No har me to spanande kunstnarar på veggene; Astrid Grue og Eirik Tvilde.
Venelag og juleavslutninger / jolaavsluttingar
Er det ikkje kjekt å ta seg ein liten tur ut til ein felles middag og ein koseleg kveld med vener eller kolleger no i førejolstida. Sessa seg rundt eit langbord og eta god tradisjonell jolamat eller kanskje berre god mat..for godt må det vera:)
- « Previous
- 1
- 2
- 3
- 4
- Next »