Vossakvelden med pinnekjøtt skjærtorsdag 2016
I år var det ein ny vri på Pinnakjøtkvelden vår på skjærtorsdag. Sjølvaste Willy Roger frå Vossakjøt stilte opp og hadde ølsmaking av øl frå Handverksbryggeriet Vossabrygg og smaking av god spekemat frå Vossakjøt før me sette oss til bords.
Hardanger mountain trout “grava” with Apal brandy
“Graving” is an ancient Nordic method to conservate food like smokong and salting, “Graving” involves marinating the meat or fish with a mix of salt, sugar, herbs and spices with the purpose of getting a tasty and durable product.
Slik lagar me tolmodig speka hjortepølse
Mat laga frå botnen er ikkje nokon quick fix om det skal verta bra og å laga god spekemat er ein lang prossess.
Knute Rockne, grandads cousin
NRK, Norwegian broadcasting have made a serie of biographies of norwegians with huge success abroad without gaining any fame in Norway. The show is called “forgotten heroes” and the 6th episode is about a legend in USA, Knute Rockne.
Nye Utstillingar i Galleriet
No har me to spanande kunstnarar på veggene; Astrid Grue og Eirik Tvilde.
Middag med Sjur Hjeltnes
Fredag 6/11 fleskar me til og lagar ein skikkeleg god fire rettars middag med sjølvaste Sjur`n som vert og underhaldar. Sjur`n er etter kvart vorte ein velkjend og ettertrakta artist og kar