Cognacforedrag og smaking – Bache Gabrielsen
Hels på Herve Bache Gabrielsen, eigar av Bache Gabrielsen og Dupuy, og smak på 5 utvalde cognacar frå midt på treet og opp av produktutvalet deira, og høyr soga om familien og verksemda.
Utstilling av Kari Ekaas
Ny utstilling med bilete frå Kari Ekaas, ta turen oppom og nyt desse godbitane frå livet i hønsegarden (eller er det det..) og fine oljemåleri.
Pinnakjøtdagen Skjærtorsdag
Fekk ikkje du smaka pinnakjøtet vårt før jol…ta det berre med ro, me har årets restaparty på Skjærtorsdag der me kvittar oss med resten av pinnakjøtet etter jolabordsesongen. Nett lika godt men til ein mykje betre pris
Store eller små jolasamkomer – her er rette staden
Mørketida er over oss, me har hatt regn og flaum men stort sett bra ver og tørt. Korkje frost eller snø så langt. Hausten er ikkje berre mørkre og dårleg…
Halvor Heuch – Norsk drikke til Norsk mat
Bilete frå Din Mat Halvor Heuch, sjølvaste mr Akevitt, sjefsdestillatør i Arcus, kjem til Voss og oss på Store Ringheim 13.11. Me ser på det som ei stor ære at…
Smalahove i godt lag
Smalahove, berre ordet gjev entusiastane vatn i munnen, og no er tida komen att. Som ein kompensasjon for regn, kulde og mørkare tider har forsynet gjeve oss smalahovet til trøyst,…