Mat

Julebord, juleselskap eller juleavslutning

23. October 2016

Når nettene blir lange og kulda setter inn.. som det så treffande vert sunge i musevisa til Prøysen, då er tida komen for førejolskos og kjekke stunder med familie, kolleger eller vener

Les meir

Korean guest eating traditional “Smalahove” (lamb head)

9. July 2016

Of all things a Korean film crew producing a “Travel in Norway” feature showed up in our restaurant and wanted to try the traditional dish “Smalahove”

Les meir

Winemakers dinner med Francois Lurton

21. June 2016

For alle dykk som set pris på god mat og drikka, hugs å set av 8nde oktober, for då vert det ein skikkeleg mat og vinkveld på Store Ringheim.

Les meir

Booking.com reviews

5. May 2016

We could never run a place like this if it were`nt for the dedicated people in the kitchen, cleaning the rooms and doing the service to people, thank you so much for being you – and the great job you do:)

Les meir

Fenalår – Spekekjøt

24. April 2016

Årets fenalår eller spekjekjøtlær som me seier her, vart nett ferdig speka – ei veke før me venta grunna ein fin vinter med nett passeleg med frost.

Les meir

Vossakvelden med pinnekjøtt skjærtorsdag 2016

27. March 2016

I år var det ein ny vri på Pinnakjøtkvelden vår på skjærtorsdag. Sjølvaste Willy Roger frå Vossakjøt stilte opp og hadde ølsmaking av øl frå Handverksbryggeriet Vossabrygg og smaking av god spekemat frå Vossakjøt før me sette oss til bords.

Les meir