Mat

Hardanger mountain trout “grava” with Apal brandy

“Graving” is an ancient Nordic method to conservate food like smokong and salting, “Graving” involves marinating the meat or fish with a mix of salt, sugar, herbs and spices with the purpose of getting a tasty and durable product.

Slik lagar me tolmodig speka hjortepølse

Mat laga frå botnen er ikkje nokon quick fix om det skal verta bra og å laga god spekemat er ein lang prossess.

Venelag og juleavslutninger / jolaavsluttingar

Er det ikkje kjekt å ta seg ein liten tur ut til ein felles middag og ein koseleg kveld med vener eller kolleger no i førejolstida. Sessa seg rundt eit langbord og eta god tradisjonell jolamat eller kanskje berre god mat..for godt må det vera:)

Middag med Sjur Hjeltnes

Fredag 6/11 fleskar me til og lagar ein skikkeleg god fire rettars middag med sjølvaste Sjur`n som vert og underhaldar. Sjur`n er etter kvart vorte ein velkjend og ettertrakta artist og kar

Pinnakjøtdagen Skjærtorsdag

Fekk ikkje du smaka pinnakjøtet vårt før jol…ta det berre med ro, me har årets restaparty på Skjærtorsdag der me kvittar oss med resten av pinnakjøtet etter jolabordsesongen. Nett lika godt men til ein mykje betre pris