Korean guest eating traditional “Smalahove” (lamb head)
Of all things a Korean film crew producing a “Travel in Norway” feature showed up in our restaurant and wanted to try the traditional dish “Smalahove”
Winemakers dinner med Francois Lurton
For alle dykk som set pris på god mat og drikka, hugs å set av 8nde oktober, for då vert det ein skikkeleg mat og vinkveld på Store Ringheim.
Booking.com reviews
We could never run a place like this if it were`nt for the dedicated people in the kitchen, cleaning the rooms and doing the service to people, thank you so much for being you – and the great job you do:)
Fenalår – Spekekjøt
Årets fenalår eller spekjekjøtlær som me seier her, vart nett ferdig speka – ei veke før me venta grunna ein fin vinter med nett passeleg med frost.
Vossakvelden med pinnekjøtt skjærtorsdag 2016
I år var det ein ny vri på Pinnakjøtkvelden vår på skjærtorsdag. Sjølvaste Willy Roger frå Vossakjøt stilte opp og hadde ølsmaking av øl frå Handverksbryggeriet Vossabrygg og smaking av god spekemat frå Vossakjøt før me sette oss til bords.
Hardanger mountain trout “grava” with Apal brandy
“Graving” is an ancient Nordic method to conservate food like smokong and salting, “Graving” involves marinating the meat or fish with a mix of salt, sugar, herbs and spices with the purpose of getting a tasty and durable product.
- « Previous
- 1
- 2
- 3
- 4
- Next »