Voss

Hardanger mountain trout “grava” with Apal brandy

25. March 2016

“Graving” is an ancient Nordic method to conservate food like smokong and salting, “Graving” involves marinating the meat or fish with a mix of salt, sugar, herbs and spices with the purpose of getting a tasty and durable product.

Les meir

Slik lagar me tolmodig speka hjortepølse

22. March 2016

Mat laga frå botnen er ikkje nokon quick fix om det skal verta bra og å laga god spekemat er ein lang prossess.

Les meir

Nye Utstillingar i Galleriet

12. November 2015

No har me to spanande kunstnarar på veggene; Astrid Grue og Eirik Tvilde.

Les meir

Venelag og juleavslutninger / jolaavsluttingar

5. November 2015

Er det ikkje kjekt å ta seg ein liten tur ut til ein felles middag og ein koseleg kveld med vener eller kolleger no i førejolstida. Sessa seg rundt eit langbord og eta god tradisjonell jolamat eller kanskje berre god mat..for godt må det vera:)

Les meir

Middag med Sjur Hjeltnes

8. October 2015

Fredag 6/11 fleskar me til og lagar ein skikkeleg god fire rettars middag med sjølvaste Sjur`n som vert og underhaldar. Sjur`n er etter kvart vorte ein velkjend og ettertrakta artist og kar

Les meir

Cognacforedrag og smaking – Bache Gabrielsen

5. October 2015

Hels på Herve Bache Gabrielsen, eigar av Bache Gabrielsen og Dupuy, og smak på 5 utvalde cognacar frå midt på treet og opp av produktutvalet deira, og høyr soga om familien og verksemda.

Les meir