Restaurant

Japan møter Voss 3.-4. oktober – sokalla Kitchen Takeover.

Velkomen til ei unik smaksoppleving når den anerkjende kokken Øyvind Næsheim tek over kjøkenet vårt! I to dagar serverer han ein utsøkt 7-retters middag med japansk preg – basert på dei beste lokale råvarene frå området.

Julebord og julelunsj – Velkomen til gards!

Den lune løa på Store Ringheim gjev ei stemningsfull ramme for jolasamlinga. Her kviler fleire hundre år med historie i veggene – ei påminning om jolefeiring, fellesskap og tradisjonar som lever vidare i ny drakt. Sjå pakker og bestill her!

Sommar i Restaurant Flor’n!

Me skriv midten av juli og me er komne godt inn i ein travel sommarsesong. I Restaurant Flor’n har me ope for ala carte kvar dag ut september. Ta turen…

Påske & pinnakjøtkveld

i Restaurant Flor’n, skjertorsdag 28. mars kl. 19.00. Ingen påske utan påsketradisjonar – og i år kjem vår tradisjon endeleg attende; nemleg “Pinnakjøtkvelden” på skjertorsdagen! Dette var kvelden der ein…

Festmiddag og ei reise i kaffi

Mjølfjell Kaffibrenneri vitjar med kaffioppskrifter og kaffiopplevingar i saman med ein nydeleg middag.

Menu

Our chef composes the menus after the ingredients that are in season. It is constantly changing, come have a taste of Voss.