Japan møter Voss 3.-4. oktober – sokalla Kitchen Takeover.
Velkomen til ei unik smaksoppleving når den anerkjende kokken Øyvind Næsheim tek over kjøkenet vårt! I to dagar serverer han ein utsøkt 7-retters middag med japansk preg – basert på dei beste lokale råvarene frå området.
Julebord og julelunsj – Velkomen til gards!
Den lune løa på Store Ringheim gjev ei stemningsfull ramme for jolasamlinga. Her kviler fleire hundre år med historie i veggene – ei påminning om jolefeiring, fellesskap og tradisjonar som lever vidare i ny drakt. Sjå pakker og bestill her!
Påske & pinnakjøtkveld
i Restaurant Flor’n, skjertorsdag 28. mars kl. 19.00. Ingen påske utan påsketradisjonar – og i år kjem vår tradisjon endeleg attende; nemleg “Pinnakjøtkvelden” på skjertorsdagen! Dette var kvelden der ein…
Festmiddag og ei reise i kaffi
Mjølfjell Kaffibrenneri vitjar med kaffioppskrifter og kaffiopplevingar i saman med ein nydeleg middag.
Menu
Our chef composes the menus after the ingredients that are in season. It is constantly changing, come have a taste of Voss.