Restaurant

Fenalår – Spekekjøt

24. April 2016

Årets fenalår eller spekjekjøtlær som me seier her, vart nett ferdig speka – ei veke før me venta grunna ein fin vinter med nett passeleg med frost.

Les meir

Vossakvelden med pinnekjøtt skjærtorsdag 2016

27. March 2016

I år var det ein ny vri på Pinnakjøtkvelden vår på skjærtorsdag. Sjølvaste Willy Roger frå Vossakjøt stilte opp og hadde ølsmaking av øl frå Handverksbryggeriet Vossabrygg og smaking av god spekemat frå Vossakjøt før me sette oss til bords.

Les meir

Hardanger mountain trout “grava” with Apal brandy

25. March 2016

“Graving” is an ancient Nordic method to conservate food like smokong and salting, “Graving” involves marinating the meat or fish with a mix of salt, sugar, herbs and spices with the purpose of getting a tasty and durable product.

Les meir

Slik lagar me tolmodig speka hjortepølse

22. March 2016

Mat laga frå botnen er ikkje nokon quick fix om det skal verta bra og å laga god spekemat er ein lang prossess.

Les meir

Nye Utstillingar i Galleriet

12. November 2015

No har me to spanande kunstnarar på veggene; Astrid Grue og Eirik Tvilde.

Les meir

Venelag og juleavslutninger / jolaavsluttingar

5. November 2015

Er det ikkje kjekt å ta seg ein liten tur ut til ein felles middag og ein koseleg kveld med vener eller kolleger no i førejolstida. Sessa seg rundt eit langbord og eta god tradisjonell jolamat eller kanskje berre god mat..for godt må det vera:)

Les meir