Slik lagar me tolmodig speka hjortepølse
Mat laga frå botnen er ikkje nokon quick fix om det skal verta bra og å laga god spekemat er ein lang prossess.
Nye Utstillingar i Galleriet
No har me to spanande kunstnarar på veggene; Astrid Grue og Eirik Tvilde.
Venelag og juleavslutninger / jolaavsluttingar
Er det ikkje kjekt å ta seg ein liten tur ut til ein felles middag og ein koseleg kveld med vener eller kolleger no i førejolstida. Sessa seg rundt eit langbord og eta god tradisjonell jolamat eller kanskje berre god mat..for godt må det vera:)
Middag med Sjur Hjeltnes
Fredag 6/11 fleskar me til og lagar ein skikkeleg god fire rettars middag med sjølvaste Sjur`n som vert og underhaldar. Sjur`n er etter kvart vorte ein velkjend og ettertrakta artist og kar
Cognacforedrag og smaking – Bache Gabrielsen
Hels på Herve Bache Gabrielsen, eigar av Bache Gabrielsen og Dupuy, og smak på 5 utvalde cognacar frå midt på treet og opp av produktutvalet deira, og høyr soga om familien og verksemda.
Pinnakjøtdagen Skjærtorsdag
Fekk ikkje du smaka pinnakjøtet vårt før jol…ta det berre med ro, me har årets restaparty på Skjærtorsdag der me kvittar oss med resten av pinnakjøtet etter jolabordsesongen. Nett lika godt men til ein mykje betre pris
- « Previous
- 1
- 2
- 3
- 4