Japan møter Voss 3.-4. oktober – sokalla Kitchen Takeover.

StoreRingheim_dekorelement_svart

Velkomen til ei unik smaksoppleving når den anerkjende kokken Øyvind Næsheim tek over kjøkenet vårt i Restaurant Flor’n! I to dagar serverer han ein utsøkt 7-retters middag med japansk preg – basert på dei beste lokale råvarer. Dette vert ei kulinarisk reise som startar kl. 19:00 og varar så lenge det tek. Sikra deg plass til ei uforgløymeleg matoppleving!

Nokre smakebitar frå menyen

Om kokken Øyvind Næsheim

Øyvind Næsheim er ein norsk stjernekokk med internasjonal erfaring frå nokre av verdas mest prestisjefylte restaurantar. Han har arbeidd tett med den japanske kokkelegenden Nobuyuki “Nobu” Matsuhisa, og var i fleire år senior soussjef ved Nobu London – ein Michelin-restaurant kjend for sin moderne tolkning av japansk kokkekunst. Øyvind har i media fått tilnavnet ”Bifangstens far” pga sitt engasjement for å nytta alle havet sine ressursar, en kultur han har med seg frå alle årene i Østen. No tek han med seg desse erfaringane til Voss. Me gler oss til å oppleva korleis han tolkar lokale vestlandske råvarer med japansk finesse – ei smaksoppleving som garantert vil overraske og begeistre!

Jeg gleder med virkelig til å komme til Store Ringheim og presenterer noen av mine favorittsmaker. Vi starter med sjømat som blant annet snøkrabbe, Stirling kveite og kamskjell, før vi skal ha både Fjellgris fra Valdres og Voss lam og en liten perfekt dessert. Dette blir Japan på Voss! “

– Øyvind Næsheim

Me pris her så snart det er klart. Sikra deg plass i restauranten her og meir informasjon kjem på epost: