Ledige stillingar

Kan DU tenkja deg å arbeida hjå oss?

StoreRingheim_dekorelement_svart

Me treng fleire tilsette til årets  vår/sommar/haustsesong - og då spesielt kokk & servitør i 100% stilling!

Gjennom sommarsesongen er Restaurant Flor'n ope kvar dag, og med mange gjester å servera så treng me fleire tilsette på huset.

Me har og behov for sommar/sesonghjelp til reinhald av rom, frukostvakter, servering i restaurant/selskap og anna førefallande arbeide. Heiltid/deltid etter avtale.

Det er eit stort ynskje om "lokal" arbeidskraft som me kan omfavna i Store Ringheim familien, så om du bur i Vossaregionen er det eit stort føremon.

Meir informasjon om stillingane får du ved å kontakta Svein, fyrst og fremst på e-post (då kvardagen er hektisk). Så tar me gjerne ein telefonsamtale, og/eller eit lite møte saman deretter.

StoreRingheim_dekorelement_svart

KOKK

StoreRingheim_dekorelement_svart

Me søkjer etter KOKK i 100% stilling, i fyrste omgang for perioden mai-desember 2022.

Er dette deg?

Me søkjer etter ein kokk med gode kvalifikasjonar til å laga mat og menyar med utgangspunkt i dei flotte råvarene me finn her lokalt. Gjerne innovative menyar, nye tilnærmingar og framfor alt med ein god smak!

Du har solid fagkunnskap, då me tek inn heile dyr frå lokale slakteri og jegrar. Me skjer kjøtet ned i grovkjøkenet vårt og brukar alt i ulike produkt og menyar. Hjå oss kjem det ikkje "kokkeklar" mat i posar og spann. På garden har me eigen grønsaker, bær og urtehage rett utanfor kjøkendøra. Me er og ivrige sankarar av sopp, urter og bær frå skog og fjell.

Du har og god kunnskap om lagerstyring, råvarekostnad/økonomi og kontroll på matsvinn.

Løn fylgjer tariff og bransjenormer.

Send oss nokre ord til Svein på e-post om kven du er og kvifor du er den som kan passa inn i familien på Store Ringheim. Legg ved CV og referansar. 

gb-design_storeringheim_kokk_7655

SERVITØRAR

StoreRingheim_dekorelement_svart

Me søkjer etter SERVITØR i 100% stilling, i fyrste omgang for perioden mai-desember 2022.

Er dette deg?

Personen me ser etter taklar stress, er arbeidssam, fleksibel og serviceinnstillt. Du kommuniserer godt på engelsk, og det er ei stor føremon om du beherskar norsk/skandinavisk språk.

Du har god erfaring innan restaurantbransjen & service, har arbeidd med datakasse, har god kunnskap om vin og øl - og ikkje minst, du likar å arbeida med menneske. Me har ikkje kundar, me har gjester og dei skal alle kjenna seg som heime hjå oss og behandlast som din personlege gjest.

Her på Store Ringheim er me ein liten organisasjon, så du må vera i stand til å utføra alle oppgåver som er knytta til det å driva eit hotell og ein restaurant, utanom matlaging.

Løn fylgjer tariff og bransjenormer.

Send nokre ord til Svein, på e-post, om kven du er og kvifor du er den som kan passa inn i familien på Store Ringheim. Legg ved CV og referansar.  

storeringheim_restaurant_servering_277
StoreRingheim_dekorelement_svart

Store Ringheim er eit lite hotell og ein middels stor restaurant på Voss og Vestlandet. Store Ringheim Hotell og Restaurant AS er staden for dei gode opplevingane - og me er stolt medlem av De Historiske Hoteller og Spisesteder, www.dehistoriske.no 

HOTELL: Vårt vesle boutiquehotell har 15 unike & særprega rom fordelt på 2 bygningar, Gardshuset og Reiskapshuset. Hotellromma er komfortable, romslege og fint restaurerte. Dei er av ulik storleik og alle romma har moderne flislagde baderom med dusj. Her er gode sittegrupper, fjernsyn, vasskokar og det du treng for ei god overnatting. Me har sjølvsagt trådlaust nett i alle våre bygningar.

RESTAURANT: Her byr me på jordnære & rustikke måltid, laga av det beste av lokale & ureiste råvarer - med fokus på den gode smaken. Restaurant Flor'n er vår a la carte restaurant, med ei tilhøyrande hagestove ute på terrassen. I tillegg nyttar me 2 andre lokale, Smalaflor'n og Tømmerstovo, til grupper/selskap/arrangement.  Restauranten er kjent for å servera smakfulle måltid med særs god kvalitet - og me har gode tilbakemeldingar på bl.a. Tripadvisor. All mat er laga frå botn av, hovudsakleg frå lokal og ureist råvarer. Store Ringheim har eit eige grovkjøken for nedskjering av heile dyr og til produksjon av vår eigen gardsmat. Me har og ein hage rett utanfor døra med bær, urter, blomar og grønsaker. Vertskapet/eigarane er sjølv ute i skogen og på fjellet for å plukka bær, sopp m.m. til bruk i restaurantdrifta.

StoreRingheim_dekorelement_svart