RESTAURANT FLOR'N, med smaken av Voss!

Opningstider

Sommarsesong 2023
MÅNDAG til SUNDAG, kl. 17.00 - 23.00
- Kjøkenet stengjer kl. 21.00 -
Bordbestilling.
Me held ope for grupper på minimum 10 personar, til andre dagar og tidspunkt, når det vert tinga minst 2 døger på førehand.
Sommarsesongen i år er frå 18. mai til omlag midten av september. Velkomen til ei smakfull oppleving!

I Restaurant Flor'n byr me på jordnære & rustikke måltid, laga av det beste av lokale & urieste råvarer. Menyen er ikkje stor, men me har alltid eit utval av både kjøt & fisk - og sjølvsagt gode dessertar som prikken over i'en.
Me likar det rustikke, med fokus på den gode smaken, samstundes som den skal vera like god for auga som for ganen. Alle rettane i si heilheit er sjølvsagt laga frå botnen av på vårt vesle kjøken.
Menyen vår skiftar ofte, alt etter kva som er tilgjengeleg av gode råvarer dei aktuelle dagane. Sjølv om det kanskje er den same råvara som står på menyen, så kan mykje ha endra seg frå forrige med meny med tilbereding, tilbehør og smakskombinasjonar.
Inntil måltida er det sjølvsagt høve til å nyta god lokal drykk, slik som vårt eige handverksøl, "Vetle Ivar". Dette ølet er ein hyllest til 8. generasjon brukar og resultatet av eit smakfullt samarbeide med L/L Voss Fellesbryggeri vinteren 2021.

GRUPPER

Me tek i mot grupper på min. 10 personar utanom Restaurant Flor'n si opningstid, etter avtale og når det vert tinga minst 2 døgn i førevegen.
Sesongens 3 rettars meny • Sesongens 5 rettars smaksmeny • Sesongens festmeny • Smalahovelag • Ølsmaking med noko attåt • Sommaravslutning • Haustfest • Jolabord • Venelag • Firmasamlingar


VÅRE SELSKAPSLOKALER

Her hjå oss på Store Ringheim møter du ei anna verd, hus med sjel, rustikke tømmerveggar, fine og unike detaljar, moderne komfort og ei heilt spesiell atmosfære - som byr på den perfekte råma for å feira ulike livshendingar.
Me har lokale i ulike storleikar å by på; Smalaflor'n, Flor'n, Tømmerstovo og hagestova ute på terrassen.
LOKAL MAT - VÅR MATFILOSOFI

Bærekraftig mat, frå åker til bord!
Me likar å laga mat av gode og ferske råvarer. Me produserer ein del sjølve, resten hentar me mest mogeleg lokalt frå flinke produsentar som leverer den gode kvaliteten me ynskjer å ha. Me likar oss ute i naturen - og me sankar sjølve urter, sopp og bær som me brukar i maten vår.
Hjå oss vert alle rettar laga frå botnen av. Dette gjer at me veit alt om kva som er i maten me lagar og serverer.

