Restaurant

Fra åker til bord, med smakar frå Voss!

StoreRingheim_dekorelement_svart

Opningstider

Restaurant Flor'n er no åpen med A la carte

Det er lurt å bestille bord på forkant, men me er åpne for drop in.

Åpningstider: Kl 17:00 - 23:00, men siste bestilling er før kl. 21:00.

border

Selskap & grupper

Kontakt oss for førespurnad utanom våre faste opningstider.

booking@storeringheim.no+47 954 06 135

Meny

I Restaurant Flor'n byr me på fortreffelege måltid frå åker-til-bord, laga av sesongens beste lokale & kortreiste råvarer. Menyen vår er ikkje så stor, men me har alltid noko godt av både kjøt & fisk å by på, samt gode dessertar som prikken over i'en.

border
border
Restaurant Flor`n

Best restaurant

Restaurant Guru

2025

Prisvinnande restaurant

Restaurant Flor'n har fått den heiderlege tittelen "Beste restaurant" – ei anerkjenning for godt handverk og ekte matglede.

GRUPPER

border

Me tek i mot grupper. Kontakt oss for førespurnad.

Sesongens 3 rettars meny  •  Sesongens 5 rettars smaksmeny  •  Sesongens festmeny  •  Smalahovelag  •  Ølsmaking med noko attåt  •  Lunsjgrupper  •  Sommaravslutning  •  Haustfest  •  Jolabord  •  Venelag  •  Firmasamlingar  •  Selskap  •  Minnestunder  • 

storeringheim_grupper_hagestue_02
Design.by.Giske_storeringheim_selskap_blokk_01

VÅRE SELSKAPSLOKALER

border

Hjå oss på Store Ringheim møter du ei anna verd, hus med sjel, rustikke tømmerveggar, fine og unike detaljar, moderne komfort og ei heilt spesiell atmosfære - som byr på den perfekte råma for å feira ulike livshendingar.

Me har lokale i ulike storleikar å by på; Smalaflor'n, Restaurant Flor'n, Tømmerstovo, samt den trivelege hagestova ute på terrassen i sommarsesongen.

LOKAL MAT - VÅR MATFILOSOFI

border

Bærekraftig mat, frå åker til bord!

Me likar å laga mat av gode og ferske råvarer. Me produserer ein del sjølve, resten hentar me mest mogeleg lokalt frå flinke produsentar som leverer den gode kvaliteten me ynskjer å ha. Me likar oss ute i naturen - og me sankar sjølve urter, sopp og bær som me brukar i maten vår.

Hjå oss vert alle rettar laga frå botnen av. Dette gjer at me veit alt om kva som er i maten me lagar og serverer.

Design.by.Giske_storeringheim_gardsmat_blokk_9076
border