Fra åker til bord, med smakar frå Voss!
Opningstider
Opningstider i jola: Me held stengd 21.-26. desember. Etter dette har me ope som vanleg, sjå nedafor:
Mandag-søndag kl 17:00 - 23:00*
Siste bestilling til kokken er før kl. 21:00.
*Restauranten er åpen når me har bord-bestillingar innan kl 12 samme dag.
Drop in: Dersom du ikkje har bestilt bord kan du gjerne ta kontakt og sjekka om me er opne.
Selskap & grupper
Kontakt oss for førespurnad utanom våre faste opningstider. Me har fleire lokale som eignar seg for lukke selskap av ulike storleikar.
Prisvinnande restaurant
Restaurant Flor'n har fått den heiderlege tittelen "Beste restaurant" – ei anerkjenning for godt handverk og ekte matglede.
GRUPPER
Me tek i mot grupper. Kontakt oss for førespurnad.
Sesongens 3 rettars meny • Sesongens 5 rettars smaksmeny • Sesongens festmeny • Smalahovelag • Ølsmaking med noko attåt • Lunsjgrupper • Sommaravslutning • Haustfest • Jolabord • Venelag • Firmasamlingar • Selskap • Minnestunder •
VÅRE SELSKAPSLOKALER
Hjå oss på Store Ringheim møter du ei anna verd, hus med sjel, rustikke tømmerveggar, fine og unike detaljar, moderne komfort og ei heilt spesiell atmosfære - som byr på den perfekte råma for å feira ulike livshendingar.
Me har lokale i ulike storleikar å by på; Smalaflor'n, Restaurant Flor'n, Tømmerstovo, samt den trivelege hagestova ute på terrassen i sommarsesongen.
LOKAL MAT - VÅR MATFILOSOFI
Bærekraftig mat, frå åker til bord!
Me likar å laga mat av gode og ferske råvarer. Me produserer ein del sjølve, resten hentar me mest mogeleg lokalt frå flinke produsentar som leverer den gode kvaliteten me ynskjer å ha. Me likar oss ute i naturen - og me sankar sjølve urter, sopp og bær som me brukar i maten vår.
Hjå oss vert alle rettar laga frå botnen av. Dette gjer at me veit alt om kva som er i maten me lagar og serverer.