Winemakers dinner med Francois Lurton
For alle dykk som set pris på god mat og drikka, hugs å set av 8nde oktober, for då vert det ein skikkeleg mat og vinkveld på Store Ringheim.
Fenalår – Spekekjøt
Årets fenalår eller spekjekjøtlær som me seier her, vart nett ferdig speka – ei veke før me venta grunna ein fin vinter med nett passeleg med frost.
Vossakvelden med pinnekjøtt skjærtorsdag 2016
I år var det ein ny vri på Pinnakjøtkvelden vår på skjærtorsdag. Sjølvaste Willy Roger frå Vossakjøt stilte opp og hadde ølsmaking av øl frå Handverksbryggeriet Vossabrygg og smaking av god spekemat frå Vossakjøt før me sette oss til bords.
Hardanger Fjellørret grava med Apal
Me lagar ein retteleg nydeleg gravaure av fisk frå Hardanger Fjellfisk og Apal eplebrennevin frå Hardanger Saft og Siderfabrikk i Ulvik.
Slik lagar me tolmodig speka hjortepølse
Mat laga frå botnen er ikkje nokon quick fix om det skal verta bra og å laga god spekemat er ein lang prossess.
Venelag og juleavslutninger / jolaavsluttingar
Er det ikkje kjekt å ta seg ein liten tur ut til ein felles middag og ein koseleg kveld med vener eller kolleger no i førejolstida. Sessa seg rundt eit langbord og eta god tradisjonell jolamat eller kanskje berre god mat..for godt må det vera:)