Nyhende

Hardanger Fjellørret grava med Apal

Me lagar ein retteleg nydeleg gravaure av fisk frå Hardanger Fjellfisk og Apal eplebrennevin frå Hardanger Saft og Siderfabrikk i Ulvik.

Slik lagar me tolmodig speka hjortepølse

Mat laga frå botnen er ikkje nokon quick fix om det skal verta bra og å laga god spekemat er ein lang prossess.

Nye Utstillingar i Galleriet

No har me to spanande kunstnarar på veggene; Astrid Grue og Eirik Tvilde.

Middag med Sjur Hjeltnes

Fredag 6/11 fleskar me til og lagar ein skikkeleg god fire rettars middag med sjølvaste Sjur`n som vert og underhaldar. Sjur`n er etter kvart vorte ein velkjend og ettertrakta artist og kar

Cognacforedrag og smaking – Bache Gabrielsen

Hels på Herve Bache Gabrielsen, eigar av Bache Gabrielsen og Dupuy, og smak på 5 utvalde cognacar frå midt på treet og opp av produktutvalet deira, og høyr soga om familien og verksemda.

Utstilling av Kari Ekaas

Ny utstilling med bilete frå Kari Ekaas, ta turen oppom og nyt desse godbitane frå livet i hønsegarden (eller er det det..) og fine oljemåleri.