Det er ikkje til å unngå, sola er på vill flukt bort frå oss og morgenstund med gull i munn er vorte morgenstund med skumring tung, slik går no året.Men…
Les meirHotellet vårt har vist seg å vera svært populært, heldigvis.Ifrå ein forsiktig oppstart tak det litt av då me melde oss inn i Booking.com og me har sidan vore rimeleg…
Les meirDå har me vorte heilt ferdige med det vesle hotellet vårt:) Kokken vår, Darius Adomaitis, er også ein flink fotograf og han har teke bilete frå romma som me skal…
Les meirMed atterhald om godkjenning tek me sikte på å opna det minste hotellet på Voss (med god margin) den 01.07. Då har me bygd i over eit år og er…
Les meirMe takkar så mykje for ei svært fin gåve frå Innovasjon Norge, Noregs Bondelag og Landbruks- og Matdepartementet på fødselsdagen min i går:)Me er vorte tekne opp i Food Prints programmet,…
Les meirNytt på Voss -eit lite hotell- ei perle er pussa- slik at ho kan skina for alle igjen. Me restaurerer gamlahuset attende til fordums prakt og byggjer det om til eit…
Les meir