Voss

Kjekk artikkel i avisa Hordaland

Me hadde avisa Hordaland på besøk etter at dei hadde snappa opp at me skal utvida og byggja 9 nye rom, sjå her kor fin artikkel dei laga:)

Winemakers dinner med Francois Lurton

For alle dykk som set pris på god mat og drikka, hugs å set av 8nde oktober, for då vert det ein skikkeleg mat og vinkveld på Store Ringheim.

Fenalår – Spekekjøt

Årets fenalår eller spekjekjøtlær som me seier her, vart nett ferdig speka – ei veke før me venta grunna ein fin vinter med nett passeleg med frost.

Vossakvelden med pinnekjøtt skjærtorsdag 2016

I år var det ein ny vri på Pinnakjøtkvelden vår på skjærtorsdag. Sjølvaste Willy Roger frå Vossakjøt stilte opp og hadde ølsmaking av øl frå Handverksbryggeriet Vossabrygg og smaking av god spekemat frå Vossakjøt før me sette oss til bords.

Hardanger Fjellørret grava med Apal

Me lagar ein retteleg nydeleg gravaure av fisk frå Hardanger Fjellfisk og Apal eplebrennevin frå Hardanger Saft og Siderfabrikk i Ulvik.

Slik lagar me tolmodig speka hjortepølse

Mat laga frå botnen er ikkje nokon quick fix om det skal verta bra og å laga god spekemat er ein lang prossess.