Voss

Hardanger Fjellørret grava med Apal

25. mars 2016

Me lagar ein retteleg nydeleg gravaure av fisk frå Hardanger Fjellfisk og Apal eplebrennevin frå Hardanger Saft og Siderfabrikk i Ulvik.

Les meir

Slik lagar me tolmodig speka hjortepølse

22. mars 2016

Mat laga frå botnen er ikkje nokon quick fix om det skal verta bra og å laga god spekemat er ein lang prossess.

Les meir

Nye Utstillingar i Galleriet

12. november 2015

No har me to spanande kunstnarar på veggene; Astrid Grue og Eirik Tvilde.

Les meir

Venelag og juleavslutninger / jolaavsluttingar

5. november 2015

Er det ikkje kjekt å ta seg ein liten tur ut til ein felles middag og ein koseleg kveld med vener eller kolleger no i førejolstida. Sessa seg rundt eit langbord og eta god tradisjonell jolamat eller kanskje berre god mat..for godt må det vera:)

Les meir

Middag med Sjur Hjeltnes

8. oktober 2015

Fredag 6/11 fleskar me til og lagar ein skikkeleg god fire rettars middag med sjølvaste Sjur`n som vert og underhaldar. Sjur`n er etter kvart vorte ein velkjend og ettertrakta artist og kar

Les meir

Cognacforedrag og smaking – Bache Gabrielsen

5. oktober 2015

Hels på Herve Bache Gabrielsen, eigar av Bache Gabrielsen og Dupuy, og smak på 5 utvalde cognacar frå midt på treet og opp av produktutvalet deira, og høyr soga om familien og verksemda.

Les meir