Me avsluttar året med ei fantastisk nyårsfeiring! Me skal nyta aperitif og ein ekstragavant 5 rettars nyttårsmeny der kokken har ingen begrensingar. Fyrverkeri og nyttårsbobler på terrassen, med utsikt over vossabygda.
Kvar Nyttårsaftan slær me oss lause og lagar ein uforgløymeleg kveld for gjestene våre. Me pyntar restauranten og løa i stemningsfull nyttårspynt, fyrer i peisen og lyser opp med levande ljos og kosemusikk på anlegget slik at alt ligger til rette for å koma i godlag.
Utover heile ettermiddagen held me på og førebur oss til årets mest ekstragavante middag, laga på dei beste delene av råvarene me har fått inn gjennom hausten. Akkurat kva som kjem på menyen denne kvelden, eller kor mange rettar, ja det veit me ikkje i skrivande stund. Men at det vert minimum 5 ekstragavante rettar, putl, pluss, pluss …
Meir info kjem og inntil då er det berre å gle seg!
