Feiring
Kvar Nyttårsaftan slær me oss lause og lagar ein uforgløymeleg kveld for gjestene våre. Det er ikkje snakk om stor pomp og prakt eller svingande festing, tvert imot, her hjå oss står kos og mat i høgsetet.
Les meirNår nettene blir lange og kulda setter inn.. som det så treffande vert sunge i musevisa til Prøysen, då er tida komen for førejolskos og kjekke stunder med familie, kolleger eller vener
Les meirMe hadde avisa Hordaland på besøk etter at dei hadde snappa opp at me skal utvida og byggja 9 nye rom, sjå her kor fin artikkel dei laga:)
Les meirÅrets fenalår eller spekjekjøtlær som me seier her, vart nett ferdig speka – ei veke før me venta grunna ein fin vinter med nett passeleg med frost.
Les meirI år var det ein ny vri på Pinnakjøtkvelden vår på skjærtorsdag. Sjølvaste Willy Roger frå Vossakjøt stilte opp og hadde ølsmaking av øl frå Handverksbryggeriet Vossabrygg og smaking av god spekemat frå Vossakjøt før me sette oss til bords.
Les meirEr det ikkje kjekt å ta seg ein liten tur ut til ein felles middag og ein koseleg kveld med vener eller kolleger no i førejolstida. Sessa seg rundt eit langbord og eta god tradisjonell jolamat eller kanskje berre god mat..for godt må det vera:)
Les meir