Vintermeny 2018

Vinter meny Aperitiff 1 glas med Vossaspumata, Prosecco eller sprudlande Sider Forrett Lauksuppe med krutongar og ostelok (Mjølk, Selleri, kvete) Carpaccio av Vestlandsk Fjordfe, marinert bete, blå potetchips og rista parmesan (Mjølk) Posjert laks med grøn ertepure og sennepsdressing (Fisk, mjølk) Rosmarin og balsamikoglasert graskar frå Dugstad Dagens suppe (Spør servitør om allergen) Hovedrett Andebryst… Read more »

Haustmeny 2017

Haust, tid for sanking av overfloda i naturen og for oss å laga til og servera god mat frå fjell og skog ikring oss her på Voss.

Julebord på Store Ringheim

På Store Ringheim er me komne godt i gang med å laga klar maten til dei tradisjonsrike jolaborda våre frå midt i november til midt i desember.

Mat og Vinkurs med Henning Dolve

Henning Dolve, gamal Vossing med uendelege kunnskapar om mat og vin kjem og køyrer ein smakeverkstad der ulike vintypar vert matcha med ulike smakar som søtt, salt, bittert, surt og umami.