Mat

Hardanger Fjellørret grava med Apal

25. mars 2016

Me lagar ein retteleg nydeleg gravaure av fisk frå Hardanger Fjellfisk og Apal eplebrennevin frå Hardanger Saft og Siderfabrikk i Ulvik.

Les meir

Slik lagar me tolmodig speka hjortepølse

22. mars 2016

Mat laga frå botnen er ikkje nokon quick fix om det skal verta bra og å laga god spekemat er ein lang prossess.

Les meir

Venelag og juleavslutninger / jolaavsluttingar

5. november 2015

Er det ikkje kjekt å ta seg ein liten tur ut til ein felles middag og ein koseleg kveld med vener eller kolleger no i førejolstida. Sessa seg rundt eit langbord og eta god tradisjonell jolamat eller kanskje berre god mat..for godt må det vera:)

Les meir

Middag med Sjur Hjeltnes

8. oktober 2015

Fredag 6/11 fleskar me til og lagar ein skikkeleg god fire rettars middag med sjølvaste Sjur`n som vert og underhaldar. Sjur`n er etter kvart vorte ein velkjend og ettertrakta artist og kar

Les meir

Pinnakjøtdagen Skjærtorsdag

9. mars 2015

Fekk ikkje du smaka pinnakjøtet vårt før jol…ta det berre med ro, me har årets restaparty på Skjærtorsdag der me kvittar oss med resten av pinnakjøtet etter jolabordsesongen. Nett lika godt men til ein mykje betre pris

Les meir