Voss

Winemakers dinner med Francois Lurton

21. juni 2016

For alle dykk som set pris på god mat og drikka, hugs å set av 8nde oktober, for då vert det ein skikkeleg mat og vinkveld på Store Ringheim.

Les meir

Fenalår – Spekekjøt

24. april 2016

Årets fenalår eller spekjekjøtlær som me seier her, vart nett ferdig speka – ei veke før me venta grunna ein fin vinter med nett passeleg med frost.

Les meir

Vossakvelden med pinnekjøtt skjærtorsdag 2016

27. mars 2016

I år var det ein ny vri på Pinnakjøtkvelden vår på skjærtorsdag. Sjølvaste Willy Roger frå Vossakjøt stilte opp og hadde ølsmaking av øl frå Handverksbryggeriet Vossabrygg og smaking av god spekemat frå Vossakjøt før me sette oss til bords.

Les meir

Hardanger Fjellørret grava med Apal

25. mars 2016

Me lagar ein retteleg nydeleg gravaure av fisk frå Hardanger Fjellfisk og Apal eplebrennevin frå Hardanger Saft og Siderfabrikk i Ulvik.

Les meir

Slik lagar me tolmodig speka hjortepølse

22. mars 2016

Mat laga frå botnen er ikkje nokon quick fix om det skal verta bra og å laga god spekemat er ein lang prossess.

Les meir

Nye Utstillingar i Galleriet

12. november 2015

No har me to spanande kunstnarar på veggene; Astrid Grue og Eirik Tvilde.

Les meir